Loviisan Wanhat Talot / Loviisa old houses

 
 
 
 

 



  
 
 


 
  
 
 

   

  



  
  


Kuvat puhukoot puolestaan - lauantain vietin Marjon kanssa Loviisan Wanhat Talot-tapahtumassa, ja taisipa olla ihan ensi visiittini kaupungissa. Kävimme monessa ihastuttavassa ovensa avanneessa vanhassa talossa, mutta kuvia katsoessani huomasin suurimman osan kuvista olevan ulkoa... Osassa taloja oli niin paljon väkeä, ettei vähänkään laajempien kuvien ottaminen onnistunut, eikä ihan joka paikassa saanut kuvatakaan.
 
 Tapahtuma jatkuu vielä tänään. Kaupungissa on vanhojen talojen ja lukuisien pihakirppareiden lisäksi kuulemma myös mm. pop up-shampanjabaari, mutta sen missasimme...
 
Yesterday I spent an hour away from Helsinki with Marjo at Loviisa old houses event. A great day admiring old buildings and their gardens with a friend.

5 kommenttia :

  1. Ihania kuvia! Olisikin mielenkiintoista käväistä tuolla pitkästä aikaa. Loviisa on jokseenkin tuttu, olen jopa syntynytkin siellä mutten varsinaisesti koskaan asunut -paitsi ihan lapsena. Kaunis kaupunki!

    VastaaPoista
  2. Todella ihania kuvia <3 Loviisan Sanomissa kesätöissä olleena nousee aina niin kotoisa ja nostalginen fiilis Loviisa-aiheisista postauksista. LWT on kyllä ihana tapahtuma :3

    ❤: Lotta / My Happybubble

    VastaaPoista
  3. Olimme mekin vähän suunnitelleet tuonne menoa, mutta hankalan pitkä matka kotoa sinne olisi vaatinut ainakin yhden hotelliyöpymisen, joten jätettiin se tällä kertaa. Varmaan aivan ihania taloja ja pihoja näit. Harmi, että valokuvaaminen noissa paikoissa usein on vaikeaa, eikä sitä oikein joka paikassa kehtaakaan ottaa kameraa esille.

    VastaaPoista
  4. Olen lukenut tapahtumasta ainoastaan blogeista aiempina vuosina. Tämä on yksi niitä tapahtumia, jossa haluaisin käydä. On kyllä tosi hienoa, että ihmiset avaavat ovensa ja päästävät toisetkin nauttimaan kotien tunnelmasta.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.