Iki-ihanaa / It's wonderful





 

Sain Suklaamarengilta Aino-jäätelön blogihaasteen kertoa iki-ihanista asioista omassa elämässä.
 
Iki-ihanaa juuri nyt on kahden tulevan reissun suunnittelu. Kööpenhaminaan lähdetään ystävien kanssa vielä tässä kuussa ja vuodenvaihteessa kohteena on Japani. Molempiin lähdetään "ruoka edellä". Suunnittelu on minulle kuin puoli matkaa. Kaikkea suunniteltua ei ehdi aina toteuttaa, mutta ainakin vaihtoehdot ovat tiedossa.
 
Iki-ihanuutta ovat rauhalliset viikonloppuaamut , kun sängyssä voi rauhassa venytellä lehteä lukien.
  
Iki-ihanaa on sekin, että 5:2-paasto sallii "normaalipäivinä" myös näitä herkkuhetkiä.
 
Iki-ihana on tietysti myös Siippani, jonka kanssa nämäkin hetket pääsen jakamaan.
 
Aino-jäätelöiltä on tänä syksynä tullut kauppoihin uusi tuotesarja, jossa 480 ml:n pahvipurkkeihin on pakattu yhden maun herkullista kermajäätelöä. Makuvaihtoehtoina on mustikka, vanilja ja suklaa. Raikas mustikka nousi suosikiksemme jopa yli suklaan.
 
Aino-jäätelön facebook-sivuilla on menossa 31.11.2014 asti  iki-ihanin äänestys, jonka voittaja palkitaan Lumi-laukulla. Osallistu täällä
 
 
 

Fellow blogger Suklaamarenki and Aino ice cream challenged me to tell about wonderful moments in my life.

Wonderful right now is to plan upcoming trips. I love trip planning, the possibilities that open in front of me and places we can go.
 
It's also wonderful to slowly wake up, stretch and read nespaper in bed.
 
I also think that our 5:2 fast lifestyle allows also goodies.
 
And the most wonderful of all is Husband, who shares all this with me.


8 kommenttia :

  1. Aivan mahtavia kuvia, ihana tuo kellahtanut jäätelötötterö. Kun on silmää saa kaiken näyttämään kauniilta. <3 Osallistuin myös arvontaan, kiitos vinkistä>voittotoiveena sininen Lumi

    Ihanat lakanat muuten, just makuuni.

    Hurjasti kiitoksia mahtavista vinkeistä ja jutuista, jotka kirjoitit blogiini ja joita luin lämmöllä ja hartaudella Friscossa. Kiitos sain niistä paljon iloa. <3

    Enpä malta odottaa kuvia Köpiksen matkastasi ja jään enemmän kuin innolla odottelemaan Japanin kuvia, jonne reissaaminen suuri haaveeni Eli nyt on totisesti minun vuoro olla kade ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä vastavuoroisuus onkin bloggaamisessa kaikkein mukavimpia puolia. Olen saanut monista blogeista hyviä ohjeita monelle elämän alueelle ja mielelläni kerron itsekin, jos minulla on jotain hyviä vinkkejä.

      Poista
  2. Ihanat reissut sulla tulossa! Upeasti kuvatut jätskitötteröt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotan matkoja kovasti, Köpikseen lähdemme jo lauantaina. Tosin pikku paineita alkaa tulla, kun päivätyöt pitäisi hoitaa normalisti, joulu on tulossa, yksi jännittävä iso projekti pyörii kehittelyssä ja matkojakin pitäisi suunnitella. Kööpenhaminaan on jo selvät sävelet, mutta Japanin matkaa varten pitäisi vielä ottaa aika monesta asiasta ottaa selvää.

      Poista
  3. Nuo matkat vasta IHANALTA kuullostavat, hurjasti tekisi täälläkin mieli Köpikseen. Japani kuulostaa mielenkiintoiselta, saammepa sitten kuulla mihin kaupunkiin matkaatte...Tokioonko?
    XX

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lennämme Tokioon, jossa vietämme suurimman osan ajasta, mutta käymme luotijunalla myös parin päivän reissulla Kiotossa.

      Poista
  4. Japani, oih! hyvä kohde :)
    Montako päivää olette? Jos on pitempi reissu, niin kannattaa varata Kiotoon vähintään se muutama kokonainen päivä ja myös päiväreissu Arashiyamaan kannattaa ehdottomasti tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Japanissa ollaan 12 päivää: Lähinnä Tokiossa, mutta myös Kiotoon mennään luotijunalla.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.