Joulupuukeräys / Christmas spirit




Parina vuonna olen vienyt pienen lahjan Nuorkauppakamarin Joulupuukeräykseen. Ilahduinkin kun Indiedaysin viikkokirjeessäkin muistutettiin tällaisesta auttamismahdollisuudesta. Joulupuu on hyväntekeväisyyskeräys, jonka tavoitteena on antaa joululahja niille lapsille, jotka muuten jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Lahjat menevät suoraan niitä tarvitseville sosiaalihuollon kautta ilman välikäsiä tai kuluja. Vastaanottajat ovat lastenkodeissa tai sijaisperheissä asuvia tai vähävaraisten perheiden lapsia.
 
Keräyspiste on Kauppakeskus Forumin ensimmäisessä kerroksessa Vero Modaa vastapäätä, jonne lahjat voi tuoda valmiiksi paketoituina. Vuonna 2014 keräysaika on 11.-18.12. Keräyspisteellä päivystetään ma-pe klo 17-20, la 10-18 ja su 12-18. Päivystysajan ulkopuolella paketteja voi toimittaa Forumin infopisteeseen, lukuun ottamatta lounasaikana klo 11.30-13.00.
 
Itse vein teinitytölle sopivan lahjan, mutta etenkin teinipoikien lahjat ovat toivottuja.

Erilaisia joulukeräyksia on paljon muitakin; Facebookissa on ryhmiä, pelastusarmeijalla on patakeräyksiä ja hyväntekeväisyysyhdistyksillä omiaan. Muistetaan näin joulun alla niitäkin, joilla on vähemmän kuin monella muulla.

I gave a small gift for a Finnish charity collection to be given to a teenage girl. The charity collected Christmas gifts to be given directly to disadvantaged children and teens.

4 kommenttia :

  1. Ihana sinä <3 Tulee hyvä mieli tänne asti, kun joku teinityttö saa aivan ihanan paketin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on vuosittain helppo tapa auttaa, edes vähän.

      Poista
  2. Tuo onkin ihana idea, lahja ei ole meiltä pois, kiitos vinkistä.
    XX

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidan vielä tehdä yhden pienen lahjoituksen hyvään tarkoitukseen tänään. Kävelin tänään parin tavaratalon läpi ja tuli tavaraähky pelkästä katselemisesta, samaan aikaan kun monella on puutetta.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.