Kasvisruokaa ja lumileikkejä * Vegetarian food and fun in the snow


 



 
 
Laukkusählän jälkeen ehdimme viikonlopun aikana käydä Turussa ja ottaa rennostikin maalla.
 
Lauantai-iltana laitoin pataleipätaikinan tekeytymään, sitä syötiin sunnuntaina hummuksen ja rahkaan tehdyn tsatsikin sekä pinaatti-granaattiomenasalaatin ja uunijuuresten ja -vihannesten kera. Ripotellessani minttua tsatsikin päälle minulle tuli kova kaipuu kesään; minttu rehottaa joka kesä parvekelaatikoissamme ja käytän sitä paljon salaateissa ja muissa ruoissa.



After the weekend bag incident on weekend we drove to Turku and also had time to take it easy.
 
On Saturday I prepared dough for Dutch oven bread. We ate the bread on Sunday with hummus and tsatsiki I which I made in quark this time and also with pomegranate spinack salad and oven made vegetables.
 

 

  

Tarmo rakastaa lunta, sen turkki on superpaksu ja toimii mukavana eristeenä vaikka hangella otettujen iltapäivätorkkujen ajan. Tarmo tykästyi kovasti Japanista tuliaisiksi tuotuihin seesamikoirankekseihin.

Lammastyttöjäkin käytiin moikkaamassa lampolassa. Ihanne, ahnain lammaskolmikosta kiipeilee aina karsinan portilla.


Tarmo the dog loves snow, he has super thick fur and is comfortable even taking naps in snow. Tarmo also loved the sesame dog bisquits we brought him from Japan.
 
We also went to say hello to the three lambs Husbands' parents have.
 
 
 
Hiukset tuntuvat asettuvan paremmin ja olevan kuohkeammat maalla pesun jälkeen. Johtuuko se porakaivon vedestä vai siitä, että pesen ja kevyesti föönaan siellä hiukset yleensä aamuisin, kun kotona pesen ne iltaisin ja föönaan vasta aamulla?

My hair seems to settle much better at my inlaws. I am not sure if it is because of the water in the drilled well there or because I wash my hair  and lightly blow dry it there in the morning, but at home I wash my hair in the evening but blow dry it only in the morning.
 

6 kommenttia :

  1. Oi mitä herkkuja, pataleipää on pakko testata. Vaikuttaa juuri sellaiselta kovakuoriselta ja painavalta leivältä joista tykkään. <3

    Oi suloisuutta haukkukin sai Japanista tuliaisia. <3

    Ihanaa alkanutta viikkoa Lumo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pataleipä on helppo tehdä, kunhan muistaa laittaa taikinan tekeytymään n. 14-22 h aiemmin.

      Tarmo saa aina tuliaisia kaikilta matkoilta. Vaikka työmatkoilla olisi niin kova kiire, etten syödä ehtisi, Tarmon tuliaiset täytyy hankkia!

      Poista
  2. Menin sitten ja paiskasin sinua haasteella. Muista ei paineita ei pakkoa, jos kysymykset vaikkapa liian intiimejä ja muutenkaan ei jaksa moisia, niin eipä haittaa, ymmärtäisinkin hyvin. ) <3

    http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/2015/01/optimismia-ja-energiaa-blogin-katja.html

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ja tunnelmia ja mitkä herkut...kesää ajattelen kaihoten täälläkin :-))
    XX

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin läpi joitain kuiva viime kesältä ja nyt kaipuu kevääseen/kesään on kova! Vielä on jaksettava kuukausia ennen kuin kunnon kevät koittaa.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.