Viikonlopun (kukkivia) tunnelmia * (Blooming) weekend moments

 
 
Viikonloppu aloitettiin perjantai-iltana Gastrobar Emossa. Siitä myöhemmin lisää.
 
Illallisen jälkeen kävimme vielä The Cockissa cocktaileilla. Mandariinimarmeladivodkapohjainen juomani oli herkullinen.
 
 Weekend started in gastrobar Emo. More abou that later on.
 
After dinner we headed to nearby The Cock (yes, that's real name of the restaurant) for cocktails. My mandarine marmelade vodka coctail was delicious.
 
 



Lauantaiaamuna nukuin kerrankin myöhään, tosin herättyäni lukemaan Hesaria ennen kuutta. Sen jälkeen olikin ihana kellahtaa sänkyyn vielä pariksi tunniksi. Usein viikonloppunakin herään samoihin aikoihin kuin arkena, vaikka haluaisin nukkua pidempään.
 
Aamun aloituksena oli lattea sekä jugurttia kotitekoisen myslin ja nektariinin kera. Vähän juhlavamman sinänsä simppelistä annoksesta teki sen tarjoilu kristallikulhosta.
 
Saturday started with latte and yoghurt, homemade granola & nectarine cubes served in crystal bowl.
 
 

 



 
Iltapäivällä halusin käydä katsomassa Ihana Helsinki-kaupunkifestarin kunniaksi torstaina Espalle ripustettuja kukka-asetelmia. Navakka tuuli oli jo vähän riepotellut kukkia, mutta vielä niistä riitti kuvattavaksikin.
 
 
There were flower arrangements hanged by a street in city center. They had been a bit damaged by hard wind, but there was still plenty to photograph.
 
 






 
Sunnuntai-iltapäivän vietimme Siuntiossa, jonne ystäväperheen satavuotiasta huvilaa oli kokoontunut juhlimaan iso joukko ystäviä ja sukulaisia.


Sunday afternoon we spent on the countryside celebrating friend's 100 year summer house.
 
 






 
Sunnuntain iltakävelyllä räpsin kuvia viimeisenä kukkivista kirsikkapuista, ensimmäisistä kukkaan puhjenneista omenapuista ja muista kukoistavista kasveista. Varsin kasvipitoista siis, mutta onhan tämä niin ihanaa aikaa! Ja loppuun vielä yksi kuva rusakosta, eläinkuiskaaja iski taas... Naapuripihan kaninkin näimme, mutta se ehti loikkia pois ennen kuin sain tarkennettua siihen.
 
Miten teillä sujui viikonloppu?

On our Sunday evening walk I snapped photos of the last blooming cherry trees and the first apple trees that just had started to bloom. And a jack rabbit, again... Love this time of the year! 

7 kommenttia :

  1. Niin kauniita ja herkullisia tunnelmia Lumo. Aina onnistut saamaan jänöstäkin hienoja kuvia. Itsekin aina yritän niitä lenkillä kuvailla, mutta mokomat ehtivät aina karkuun. :)

    Mukavaa alkanutta viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiippailen (zoomilinssin kanssa toki) lähelle eläimiä, usein juttelenkin niille jotain ja yllättävän lähelle olen päässyt.

      Poista
  2. Oi kun kivoja ja kauniita tunnelmakuvia! Ihan mahtavia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonto ja istutukset ovat nyt miltei ihanimmillaan, en vain malta olla kuvaamatta niitä!

      Poista
  3. Kaninkuiskaaja iski jälleen :) teistä on tullut selkeästi ystäviä!
    Kauniita kukkia koko Helsinki pullollaan ja Ihana Helsinki on kiva tapahtuma.
    Aamiainen kristallikulhosta piristää päivää ja itse syön usein sunnuntai aamuisin myös juhlavammin ja uppoudun oikein kunnolla Hesariin. Rakastan myös painomusteen tuoksua, jota nettilehdestä ei välity :)
    Mukavan levollinen sunnuntai kiireisen viikon jälkeen ja paljon oleilua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä rusakko oli eri kuin se, jota kuvailin muutamia viikkoja sitten. Sen sijaan näimme myös saman kanin, josta julkaisin kuvan viime viikolla. Sen väritys on tunnistettava valkoisine silmänympäryksineen ja se oli myös samalla pihalla.
      Osaan aika hyvin lähestyä eläimiä rauhallisesti, niin vähän aremmatkin päästävät lähelle. Tosin kaupunkirusakot- ja kanit ovat aika kesyjä villieläimiksi.

      Poista
  4. Ihania kuvia. Kyllä tähän aikaa vuodesta tulee paljon otettua kuvia puista ja kukista, kaikki on vain niin ihanan vihreää ja kukkivaa. Suloinen tuo rusakko.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.