Juhannuksen päiviä maalla * Midsummer weekend on the countryside

 







 
 
  
 


 
 

 



 
 Rauhallinen juhannusviikonloppu jatkuu vielä tänään. Keskikesää juhlimme anoppilassa ystäväperheen kera, pöydässä oli 8 aikuista ja neljä teiniä/esiteiniä.
 
Kesyä menoa; ylensyöntiä, rupattelua, päikkäreitä, kesälampaiden laitumelle päästämistä ja vuosittainen vierailu lähiseudun käsityömarkkinoilla. Jätin käsityöt suosiolla väliin ja menin kuvaamaan sen sijaan läheistä Elias Lönrotin synnyinmökin ympäristöä.
 
Loppujen lopuksi sääkin suosi ihan mukavasti ja aurinkokin näyttäytyi. Tänään taitaa jopa tulla ihan lämmintäkin.
 
Huomenna vielä viikoksi töihin ja sitten odottaakin kesäloma.
 
Miten teillä on juhannus sujunut?
 
A relaxing Midsummer weekend still continues. Tomorrow I will still head to work for a week before summer vacation.


 

8 kommenttia :

  1. Paikkarin torppa on itsellä vielä kokematta - hurmaava ympäristö kuvien perusteella. Täytyypä käydä tutustumassa lähemmin.
    Oma juhannus sujunut myös todella rauhallisissa merkeissä. Kokon katselua ja haitari musiikki aattoiltana - juhannus tanssit jätin väliin :) Hyvää ruokaa ja seuraa ja lepoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maisema Paikkarilla.on kaunis, sisälle torppaan ei ole tainnut päästä enää vuosiin.

      Poista
  2. Onpa kauniit maisemat siellä.
    Täällä vietettiin cityjuhannusta ja mukavasti sekin sujui.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maaseutu oli juhannuksena kauneimmillaan. Olin ihastunut, kun huomasin koiranputkien kasvavan silmänkantamattomiin nyt myös harvennetussa metsässä.

      Poista
  3. Anoppilassa on niin kaunista ja aina ihastellen "kyttään" kaikkia upeita sisustuselementtejä kuvien takana. :) Mitkä herkut, sanomattaksi vetää. Hieman on toista kuin perinteinen ziekura ja lihat grillissä. Nami ja hei teillähän on näyttäytynyt aurinkokin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinkoa oli juhannuksena loppujen lopuksi ihan hyvin. Meillä on aina perinteiset, samat juhannusruoat pöydässä, mutta juhannusperinteemme taitavat olla hieman erilaiset kun monilla ;-)

      Poista
  4. Voi, että on kauniita asioita. Toi kuva, jossa lapsi halaa lammasta on pakahduttava. Sun Pavlova näyttää ilman mansikoitakin ihan syötävälle. Ihania hetkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruutista, mieheni siskontytöstä, on paljon eläintenhalauskuvia. Ei tarvitse erikseen pyytää poseeraamaan vaan hän halailee kaikkia eläimiä mielellään.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.