Viikon varrelta * During last week

 
Viimeisellä osittaisella lomaviikolla söin aamiaisia ajan kanssa ja tein terveellisiä herkkuja kuten karhunvatukkatuorepuuroa.
 
On my last partial vacation week I made tasty, healthy breakfasts and ate them in peace.
 
 
 
Tiistaina ajoin pikaisesti edestakaisin Ikaalisiin. Jos sinä tai tuytusi olette kiinnostuneet ostamaan siistin osakehuoneiston Ikaalisten kylpylässä, minulta voi kysellä sellaisesta.
 
On Tuesday I drove 500m km total, back and forth to Ikaalinen.
 


Keskiviikon ja torstain ajaksi keskeytin lomani, kun italialainen yhteistyökumppani tuli Suomeen. Tullessamme Turusta pysähdyimme Veikkolassa, jossa on marketin edessä myynnissä parhaita (ja kauneimpia) mansikoita joita olen koskaan syönyt. Mansikkakauden aikana sinne on kurvattava mansikkaostoksille, jos matka menee vähänkään läheltä.
 

On Wednesday and Thursday I went to work in the middle of my vacation, as an Italian business partner came for a visit. When driving back from Turku I had to stop in Veikkola to buy the best strawberries; beautiful and so juicy & sweet!
 
 


Torstaina kävimme Siipan, kälyni ja hänen tyttärensä kanssa Tallinnassa, en ollutkaan käynyt ihan putaalla huvireissulla aikoihin Tallinnassa, vaikka työmatkailenkin siellä. Matkasta myöhemmin lisää.
 
On Thursday I went to Tallinn, Estonia wth Husband, my sister in law and her daughter. I travel to Estonia for business, but it's been years since I've been there just for pure pleasure. More about the trip soon.
 
 


Tämä vuosi tuntuu olevan paras vadelmavuosi koskaan, ainakin meillä päin. Poiminkin vadelmia ahkerasti viime viikolla. Menimme ystävien luo viikonloppuna, viemisiksi tein vadelma-nutellasemifreddoa tällä perusohjeella, lisäsin siihen vadelmia, suolamanteleita ja nutellaa.
 
This year is the best wild raspberry year ever; juicy, sweet berries are growing just few hundred meters froim my house.

We visited our friends on weekend. I made a raspberry nutella semifreddo with this basic recipe, adding raspberries, salted almonds and nutella.
 
 
 
Sunnuntaina tein muutamia suosikkiruokia; kesäkurpitsaranskalaisia ja härkäpapusalaattia.

Tänään alkaa työviikko, tosin lyhyt sellainen, kun pidän viime viikolla töissä menneet päivät vapaat torstaina ja perjantaina. Joko teillä on lomat lopussa?


On Sunday I made few of my favorites for dinner; broad bean salad and courgette fries.

2 kommenttia :

  1. Tsemppiä töihin paluuseen - kyllä noin kivojen tapahtumien jälkeen jaksaakin taas pakertaa!
    Itse lomailen vielä tämän viikon - ja vähän kiirettä pitää;)
    Hyvää elokuuta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu, että tänä kesänä moni sellainen asia joka yleensä on kuulunut kesään, on jäänyt väliin joko säiden tai Siipan työpäivystysten takia. Silti, ihan kelpo kesä on ollut ja kaikenlaista on tullut tehtyä.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.