Uusia makuja tuorepuuroon | New flavours for overnight oats


Tuorepuuroon voi todella laittaa joukkoon miltei mitä vain! Eräänä iltana otin käteeni rusinapussin ja kaadoin pussista kourallisen tekeillä olevan tuorepuuron joukkoon, sitten silmäni osuivat maapähkinävoipurkkiin, lusikallinen sitä joukkoon. Muistin kurkuman nousseen vuoden trendikkäimmäksi mausteeksi ja kun sen terveyshyötyjä on kehuttu kovasti, lisäsin sitten kurkumaakin puuroainesten joukkoon. Lopuksi avasin jääkaapin, jossa oli vielä pari desiä kookosvettä. Joukkoon vaan! Seuraavana aamuna astian pohjalle granaattiomenan siemeniä ja puuron pinnalle itse tehtyä mysliä. Ihana aamu!


You can basicaly add almost anyting on overnight oats! One night I mixed raisins in my Basic fresh porridge base, then added some peanut buter, pinch of healthy turmeric and coconut water. The following moring I ate my raw porridge with homemade  granola! What a delicious, healthy breakfast!



8 kommenttia :

  1. Maapähkinävoi, nam! Jännä miten tuo kurkuma on noussut otsikoihin, meillä sitä on käytetty jo vuosia lähinnä noissa itämaisissa ja aasialaisissa ruoissa. Ehkäpä juuri siksiaika terveinä on pysytty : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vasta ovat terveysvaikutukset selvinneet minulle. Aiemmin olen käyttänyt maun ja värin vuoksi.

      Poista
  2. Näissä tuorepuuroissa on todellakin vain taivas rajana :)

    ihana ja herkullinen kuva!

    VastaaPoista
  3. Lumo jahka saan tästä energiat kohdilleen teen sinun reseptillä mysliä. Unholaan on jäänyt ne kaupan kauheat kaloripommimyslit!

    Kivaa uutta viikkoa <3

    VastaaPoista
  4. Kurkuma on täälläkin ahkerassa käytössä - lähes kaikessa!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.