Viikon vinkit | Tips of the week




Tällä viikolla keskitytään ruokavinkkeihin. Viikon paras vinkki on syödä sesonkiruokaa. Ihanan mehukkaat veriappelsiinit ovat sesonkiruokaa parhaimmillaan.

Tip of the week is to eat seasonal  food. Blood oranges are now in season, juicy and delicious.





Oletteko jo maistaneet tätä uutuutta? Wasabirucola maistuu voimakkaasti wasabilta, nappasin ruukullisen mukaan ihan Lidlin hyllystä. Sopii hyvin Japani-ruokabuumiini.

Have you tried wasabi rucola? A great new herb for Japanese food.



Kurkuma on trendikäs ja terveellinen mauste, kuten jo kerroin täällä. Sitä voi laittaa vaikka tuorepuuroon vähän väriä antamaan; ½ tl/annos antaa väriä, mutta ei vielä kilpaile muiden makujen kanssa. Tässä ananastuorepuuro sai vielä syvemmän keltaisen sävyn.

Turmeric has many health benefits. ½ tsp of it gives a deeper hue of yellow to pine apple overnight oats, but doesn't overpower the other flavours.



Jos haluatte syödä jättimäisen ceasarsalaatin, tilatkaa Primulassa ceasar puolikkaalla grillatulla broilerilla. Nälkä lähtee varmasti ja salaatti on hyvä.

Hungry but craving for salad? Eat chicken cesar at restaurant Primula.







7 kommenttia :

  1. Kuulostaa todella herkulliselta tuo ananastuorepuuro :) hauska idea lisätä sekaan kurkumaan, se onkin yksi lempparimausteeni, sillä saa upean värin ruokiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurkuma antaa kyllä kauniin värin, käytänkin sitä lähinnä värin ja maun takia, terveellisyysvaikutukset ovat plussaa.

      Poista
  2. Aivan upeat ja taiteelliset kuvat veriappelsiinista! Syön tavallisia päivittäin, ihanan mehukkaita ne ovatkin... Wasabirucolasta en ole kuullutkaan, kiitos infosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta! Wasabirucola oli minullekin ihan uusi tuttavuus, mutta heti piti kokeilla kun sellainen tuli kaupassa vastaan.

      Poista
  3. Kurkumaa olen itsekin lisännyt terveysvaikutusten takia. Sun kuvasi on aina yhtä houkuttelevat.

    VastaaPoista
  4. Wasabirugolaa on maisteltu ja on hyvää ja yllätti voimakkuudellaan. Ihania kuvia taasen. <3 Tämä viikon vinkit on niin kiva, että jotain tälläistä olisi kiva toteuttaa omassakin blogissa.

    VastaaPoista
  5. Wasabirucola on herkkua, täytyy taas muistaa seuraavalla kauppareissulla :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.